Dit mysterie is nog nooit ontrafeld en zal waarschijnlijk voor altijd verborgen blijven.

Wist jij dat meer dan 100 jaar geleden onze wijk het landgoed Leeuwendaal was? En dat hier alleen één groot landhuis stond!
Waarom moest dit plat en wat heeft zich op dit landgoed afgespeeld?

Een kleine groep kent het geheim en ze zijn bereid dit te delen. Maar niet zomaar aan iedereen. Binnenkort zal er een mysterieuze Augmented Reality Escape Tour plaatsvinden in onze wijk. Kun jij het mysterie ontdekken van het Geheim Genootschap van Leeuwendaal?

Wanneer de timer afloopt, zal het geheim spoedig worden ontrafeld. Maak je klaar voor een mysterieuze ESCAPE-reis die zich afspeelt door héél Leeuwendaal.

Een spel waarbij je op meerdere locaties verschillende raadsels moet oplossen. Waar je naartoe moet, wordt duidelijk tijdens het spelen. Via QR-codes of links op de website opent er op je telefoon een clip-app waarin beelden worden getoond. Soms kun je door op de juiste plek te klikken raadsels of codes tevoorschijn halen. Probeer dus niet alleen te kijken, maar ook te zoeken en te klikken op elementen.
Eén of twee opgeladen telefoons met internet. Het is verstandig om je schermtijd op 2 minuten of langer in te stellen en ervoor te zorgen dat je browser toestemming heeft om de camera en de locatiegegevens van je telefoon te gebruiken. Het kan handig zijn om de tweede telefoon te gebruiken om raadsels op te zoeken of codes in te voeren. Zorg ervoor dat je met in iedergeval 1 telefoon de tutorial op deze pagina kunt voltooien, zodat alles tijdens het spel goed werkt.
Het is het fijnst om met 2 tot 4 deelnemers te spelen. Als je met meer bent, kun je altijd dezelfde AR-ervaring op meerdere telefoons openen, zodat iedereen ziet wat er gebeurt.

Er is geen strikte leeftijdsgrens. Er kunnen echter enkele spannende beelden en geluiden voorbij komen.

Meld je alvast aan!

Tutorial

Wil je zeker weten dat je goed bent voorbereid en dat je met jouw telefoon kan meedoen? Probeer dan deze 2 verschillende Augmented Reality ervaringen.

stap 1) AR op de grond. Plaats op een horizontaal vlak. Kijk goed en zoek de 2 letters.

Stap 2) AR in 360 graden. Kijk goed rond en zoek de 2 letters.

Stap 3) Heb je in de vorige stappen 4 letters gevonden?

ARRR, die code is verkeerd. Probeer het nog eens.
(Zet de 4 letters op volgorde van de nummers)

Goed gedaan!
Jij bent er klaar voor.

Deze Augmented Reality Escape Tour is ontwikkeld door Studio ARRR in samenwerking met de Wijkvereniging Leeuwendaal. © Studio ARRR, een product van www.timkeijzers.com.