Wie Wind

In de game ‘Wie wind’ nemen teams het tegen elkaar op in het bouwen van een windmolenpark. In een aantal rondes bouw je als team zo veel mogelijk windmolens, van zo hoog mogelijke kwaliteit, tegen de laagste kosten en onder de beste arbeidsomstandigheden. Welke team weet de optimale combinatie te bereiken tussen snelheid, kwaliteit en prijs? 

De dilemma’s in het bouw- en keuzeproces zijn uit het leven gegrepen. In de napraat volgt de vertaling naar de eigen praktijk. Herkenbaar voor ieder, spannend voor allen.

VOOR WIE: werknemers van elk soort organisatie

AANTAL DEELNEMERS: 10 tot 40

voor meer informatie: www.safetysafari.nl

De mens achter de patiënt
Ouderenzorg is maatwerk. Achterhaal jij het levensverhaal van een bewoner met dementie? Zodra je met je team alle puzzelstukjes hebt gelegd, kun je de bewonerskamer verlaten. Spannend, leerzaam en een aanjager voor een gesprek over (het belang van) levensverhalen. 

Voor Oudtopia hebben we twee levensverhalen van bewoners met dementie om kunnen zetten naar twee 15 minuten durende belevingen. 

Hier worden zorgmedewerkers meegenomen in de leefwereld van hun patiënten.

De Escape Rooms zijn onderdeel van de gehele beleving.

Meer informatie via: www.oudtopia.nl

 

RSM Escape Room

 

Door de decaan van de Erasmus Universiteit van Rotterdam werden we benaderd om aandacht te geven aan de SDG doelen. Met meerdere brainstorm sessies met studenten en student-assistenten zijn we een Pop-up Escape Room gaan ontwikkelen over SDG doel 12: verantwoordelijk produceren en consumeren.

 

Met 85 % gerecyclede materialen een volwaardige Experience neergezet, waardoor de impact die studenten zelf hebben naar voren komt.

 

zie ook: www.erasmusmagazine.nl

 

En in 2022 is deze door Amaze360 volledig digitaal speelbaar gemaakt.