Serious Game Maker & Ar experience creator
Door iets te beleven blijft de boodschap langer hangen.

Ik ontwikkel en begeleid
Serious Games en (AR) ervaringen.

Ik visualiseer en begeleid brainstorm sessies, voor verandertrajecten en creatieve uitingen

Ik ontwerp en creëer 3D visualisaties
voor ruimtelijke vormgeving.

Ik ontwerp betekenisvolle ervaringen die een blijvende indruk achterlaten, variërend van Serious Games tot AR-tours en van interactieve video’s tot brainstorm-visualisaties. 

Ik bekijk de boodschap vanuit het perspectief van de doelgroep en probeer deze op een verrassende manier te verpakken, zodat zij de beste ervaring hebben en de kern van het verhaal het beste wordt overgebracht.

WIE WIN(D) | Safety Safari | Serious games

Een veiligheidsspel voor bedrijven.

Teams nemen het tegen elkaar op, in een aantal rondes bouw je als team zo veel mogelijk windmolens, van zo hoog mogelijke kwaliteit, tegen de laagste kosten en onder de beste arbeidsomstandigheden. In de napraat volgt de vertaling naar de eigen praktijk. Herkenbaar voor ieder, spannend voor allen.

klik voor meer info

Serious Games | Watt-nu | IK WEET JE TE VINDEN

Een spel voor bewustwording.
Ondermijning komt steeds vaker voor, waarbij het criminele circuit probeert zich te mengen in de bovenwereld. Om bewustwording te vergroten, hebben we een game ontwikkeld waarbij de rollen worden omgedraaid. Bent u benieuwd hoe ondermijning zich in uw organisatie kan voordoen en wat u ertegen kunt doen? Ontdek het nu!

THE COMPETITION | Amaze Design | Real live games

Teambuildingspel.
Twee teams gaan de strijd tegen elkaar aan om als eerste de trofee te winnen. De kamer zit vol interactie mogelijkheden waardoor de 2 teams bij elkaar betrokken blijven. Dit maakt The Competition één van de best lopende Escape Rooms van Amaze Escape.

Serious Games | Amaze Design | Better world in 2030

Een spel voor bewustwording.
Door de Erasmus Universiteit van Rotterdam werden we benaderd om aandacht te geven aan de SDG doelen. Met meerdere brainstorm sessies met studenten en student-assistenten zijn we een Pop-up Escape Room gaan ontwikkelen over SDG doel 12: verantwoordelijk produceren en consumeren. Met 85 % gerecyclede materialen een volwaardige Experience neergezet.

In 2022 is deze door Amaze360 volledig digitaal speelbaar gemaakt. En zijn er meerdere pop-up varianten in Europa.

ESCHER | The Hague & Partners | AR experiences

Een Augmented Reality city experience.
In 2023 is Den Haag dé stad van Escher. Een aantal iconische gebouwen zijn aangekleed in Escherstijl. 

Voor 1 van deze gebouwen heb ik een pop-up AR experience gecreëerd.
De print komt tot leven en beweegt van gebouw naar gebouw.

AR experiences | The Hague & Partners | HAPPY BIRTHDAY ESCHER

Een augmented reality fotobeleving.

Dit jaar is het 125 jaar geleden dat kunstenaar M.C. Escher geboren werd. Om zijn geboortejaar te vieren hebben we een AR-ervaring gecreëerd waarmee je op een feestelijke manier op de foto kan gaan. In augmented reality gebeuren er tegelijkertijd allerlei spannende dingen om je heen.

Wil je zelf één van de games of andere ervaringen proberen? Kijk dan hieronder. Sommige zijn direct te boeken, online te spelen, of we maken een afspraak om dit verder voor jou te personaliseren.  

Kom een keer langs!

Heb je een goed idee, maar geen idee hoe het er uit zou kunnen zien? Of heb je geen idee, maar wel een goed idee wat je voor je wilt zien?

Neem contact op, misschien kan ik wat toevoegen!

Of zoek me op in de impact campus van Den Haag:
De Titaan
Saturnusstraat 95
2516 AG Den Haag

Je mag ook altijd direct mailen of bellen;